• Fri frakt över 800kr 
  •  2-5 dagars leverans
  •  Öppet köp 30 dagar
Laddar
Integritetspolicy för Ma Mane AB (sammanfattning)


Din personliga integritet är av stor betydelse Ma Mane AB. I denna policy strävar vi efter att informera dig om hur vi hanterar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har. Personuppgifter omfattar information som kan kopplas till dig som individ, såsom namn och kontaktinformation.

Sammanfattningsvis behandlar vi dina personuppgifter för följande ändamål:

- För att kunna hantera och leverera din beställning.
- För att erbjuda dig inspiration och erbjudanden, både genom nyhetsbrev, sms och anpassad marknadsföring i sociala medier samt online och offline.
- För att kommunicera med dig och besvara eventuella frågor.
- För att samla in feedback om Ma Mane AB och dina upplevelser av oss.
- För att påminna dig om varor i en övergiven "varukorg".
- För att skapa och underhålla ett kundkonto.
- För att följa gällande lagar och regler (t.ex. konsument- och redovisningslagar).

Du har flera rättigheter enligt dataskyddslagen. Till exempel har du alltid rätt att motsätta dig direktmarknadsföring. Du kan även läsa mer om hur du kan påverka vår hantering av dina personuppgifter och vilka rättigheter som gäller för just dig.

Är du nyfiken på mer information? Ta gärna del av våra fullständiga villkor under Köpvillkor/integritetspolicy eller klicka på länken
Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.